MIKSI JE U DOMU ŽELJKA MITROVIĆA! Milica podelila – glavni član produkcije gaji veliku ljubav prema njoj! Evo šta joj čini (FOTO)

942

Vlasnik Pink televizije, Željko Mitrović, veliki je ljubitelj životinja i u svom domu čuva nekoliko pasa.

Poslednja koju je udomio je čivava Lusi, od koje se gotovo ne odvaja. Lusi je došla iz Francuske, a sa Željkom je čak išla i u pozorište.

– Lusi je jedini pas koji je ikada ušao u britansko pozorište, znam menadžera Savoy theatra, a i on zna Lusi! Svidela joj se predstava “Pretty woman” jer da nije, znala bi ona kako da izađe pre kraja – napisao je u jednoj objavi Mitrović.

Direktor ružičaste televizije svoje ljubimce vozi i avionom, a nedavno je podelio sliku sa leta, gde su mu u krilu tri psa.

– Ove moje tri devojke sam poveo u Firencu da vide Ufici ali i Leonardovu, Galileovu i Kozimovu ostavštinu. One dve starije, Mini i Miksi sam ostavio u Bg, jer su sve ovo već videle! – napisao je Željko uz sliku tada.

Za one koji ne znaju, Miljana Kulić, koja je u nedelju ušla na kratko u “Zadrugu 6”, a uskoro će ući i kao redovni takmičar, svog sina Željka nazvala je po Mitroviću.

To je javno i govorila, kao zahvalnost za sve što je vlasnik Pinka uradio za nju, Miljana je sinu jedincu dala ime Željko.

srbija danas