NAKON DIKVALIFIKACIJA, ULAZE ČETIRI BIVŠA ZADRUGARA! Velike RIJALITI ZVEZDE dolaze da RAZDRMAJU ŠIMANOVCE

595

Stanija Dobrojević, Miljana Kulić, Marko Janjušević Janjuš i Filip Car spremi su da uđu na imanje u Šimanovcima, te da svim zadrugarima pomute razum i pokažu kako se igra rijaliti.

Naime, kako mediji saznaju, Stanija i Miljana će ući zajedno da naprave haos u Beloj kući, dok samo dan kasnije stižu i Janjuš i Car u paketu da začine stvari.

– Stanija se sprema da uđe na velika vrata, kao i svaki put, pa poslednjih dana maksimalno radi na izgledu. Nadogradila je kosu i vratila se opet među brinete. Produkciji naruku idu sve ljubavne priče koje je njen bivši Marko Marković već razvio s nekoliko novih starletica, ali i ljubavni odnos u koji se upustio s Majom Marinković. Očekuje se da će Stanija da se suprotstavi i Urošu Ćertiću, koji rekao mnogo lošeg o njoj. Ma to će biti spektakl – počinje izvor koji je dobro upućen u planove produkcije, a onda nam otkrio da će, pored Stanije, veliko iznenađenje biti i Miljana Kulić:

– Čelnici produkcija su čekali da ona ozdravi, da njeno stanje bude stabilno. Sada, dve nedelje nakon napuštanja bolnice, Miksi se oseća super. Ona će tamo da ima lekarsku negu 24 sata, a verovatno će biti smeštena u svoj apartman, kao i ranije. Ivan Marinković će da poludi kada je bude video, kao i Danijel Višić.

Nakon njih dve ulaze bivši momci Maje Marinković, koji su napolju postali nerazdvojni, te će u paketu ući u “Zadrugu 6”, a od tada definitivno više ništa neće biti isto.

– Bivši Majini momci Janjuš i Car su posle pete sezone postali nerazdvojni, a sudeći prema slici koja je procurila i najavama njihovih fanova, njih dvojica se spremaju da zajedno s Miksi i Stanijom naprave dar-mar u “Zadruzi 6”. Nagađa se i da su Janjuš i Filip fotku objavili iz izolacije jer se spremaju da postanu novi učesnici rijalitija. Kako se priča, ova kontroverzna četvorka je izdejstvovala pozamašne sume novca da bi bila deo nove sezone – zaključuje izvor.

srbija danas