UROŠ ĆERTIĆ IZOLOVAN – ŠOK ZA SVE! Evo šta je sa njim nakon što je Milan otkrio da VIŠE NIJE U RIJALITIJU! (VIDEO)

379

Aktuelni zadrugar Uroš Ćertić trenutno ne boravi u Beloj kući i izolovan je od ostatka učesnika, o čemu se povela priča još sinoć za vreme emisije koju je vodio Milan Milošević.

Kako se navodi, Ćertić se trenutno nalazi u izolaciji, ima temperaturu i ne oseća se dobro, zbog čega su ga odvojili od ostalih ukućana.

Kako se Ćertić nije pojavljivao u emisijama, mnogi su pomislili da je napustio rijaliti, a kako će se dalje stvari odvijati ostaje nam da saznamo.

Inače, tokom sinoćne emisije “Pitanja gledalaca”, Jelena Golubović je pomenula da je “jedan loš čovek među njima”, a onda je usledila upadica voditelja Milana Miloševića koja je sve šokirala.

– Imam disbalans, bila sam bolesna, spavala sam ispod klime, mi ovde imamo stvarno jednog agr.sivca – rekla je Jelena misleći na Uroša Ćertića.

– Nemate više – dobacio je Milan, a Golubovićeva nastavila:

– Kako nemamo? – upitala je ona.

– Pa, gde je on, ja ne znam ništa? – bio je misteriozan Milošević, a ostali zadrugari su zaključili da je Uroš Ćertić, jedan od najzapaženijih učesnika ove sezone, izbačen.

Zapravo Uroš je zbog zdravstvenog stanja izašao iz Zadruge kako bi dobio pomoć, on se u toku dana vratio u Zadrugu i prisustvovao emisijama.

srbija danas