U NOVIM PREGOVORIMA SA PRODUKCIJOM: Ivan Marinković traži da IZBACE OVOG ZADRUGARA i dodatne USLOVE

619

Drvo mudrosti pozvalo je Ivana Marinkovića kako bi porazgovaralo sa njim o aktuelnim temama u Beloj kući, a Marinković je maksimalno iskoristio prvo gostovanje u Rajskom vrtu.

On kje takođe pokušapo da izdejstvuje da on vodi radio-emisiju što bi značilo da jedan od voditelja bude izbačen iz programa.

– Pričaj mi svoje utiske o “Zadruzi”, jedva čekam da čujem – reklo je Drvo.

– Super su mi utisci iskreno da ti kažem. Imam te neke periode da mi je strašno dosadno. Nisam neka tračara da idem po ćoškovima i da pričam, ali moraću i to da radim. Sve mi je super, baš mi je dobar osećaj. Ulazim po prvi put sam, nemam devojku niti planiram da imam, pa sam mislilo da će bit teže – rekao je Ivan.

– Pričaj mi malo o zadrugarima – reklo je Drvo.

– Znam da neka priča nosi ovde deo i određeni vremenski period, ali je meni to kisela voda. Ne bih puno dao na znaćaju ovim klincima, sve na kraju prebacim na njihove godine, iako mi bude čudno u početku. Sve mi je i dalje fejk. Nekako sam kao gledalac prošle godine, bila je priča koja je nosila “Zadrugu”, pa zato očekujemo slično. Da, postoje ljudi koji su me razočarali – počeo je Marinković.

– Na koga misliš – pitalo je Drvo.

– Moram da kažem, na Maju. Ja nju ne poznajem, nisam se nikada sa njom ni video. Verujem da se poznajemo samo preko TV ekrana. Gotivili smo je kod kuće kad smo je gledali, bez obzira na te njene greške. Ona je navikla da ima turbulentan život, pa se vidi sada da je njoj samoj teško. Zato ima potrebu da uzdiže samu sebe. Ne volim kad me neko tapše po ramenu i čekam momenat kada kada ću moći da im kažem sve što mislim. Mića je u pravu. Dozvoljava ljudima da joj govore sve i svašta na mnogo grublji način, a kad Mića zameri, onda se promeni sve. Ne mogu nekada da prećutim, jedva sam čekao da kažem šta sam video – rekao je Ivan, pa je dodao:

srbija danas