“ISKORISTILA JE DEJANA NA PODMUKLI NAČIN”: Aleks na meti OSUDA nakon što je pristala da uradi OVO ZA PARE

221

Prvo pitanje u današnjoj emisiji “Pitanja gledalaca” voditeljka Ivana Šopić pročitala je Bilalu Brajloviću.

– Šta misliš o Aleksandri Nikolić? – glasilo je pitanje.

– Mislim da se dosto trudi da se promeni, Dejana je dobro i pametno iskoristila, što se dokazalo i kad je bio izbor za Miss i drugo glasanje. Pobedila je samo zbog toga. Ono za posebnu, ovde postoji posebnijih devojaka više, Cveta je posebnija. Iskoristila ga je, dosta se trudi da se promeni, da li je iskreno ili ne, ne znam. Da je iskrenije, mi bismo to videli – rekao je Lil Broks.

– Ja znam da Bilal nema lepo mišljenje o meni, nemam ni ja o njemu. Na početku je bio super sa mnom, onda se promenilo mišljenje, otišao na intervju, ispljuvao mene, moju vezu, mog dečka. Na početku nisam imala ništa loše da kažem za njega, čak mi ga je bio žao zbog situacije sa Kristijanom. Nemam lepo mišljenje o njemu, a i ne interesuje me, da ja dokazujem nekome da li sam se iskreno promenila. Određeni ljudi nemaju pristup meni, mislim da im to smeta. Ja da sam Dejana iskoristila, ne bih bila sada ovde i zarađivala svoj novac. Mogla sam da budem napolju i da se šlepam uz njega. Ja želim da budem samostalna – rekla je Aleks.

– A nije te on nagovorio da uđeš ovde? Ja mislim da te je on poslao da zarađuješ pare. Čime će se on baviti napolju? On je neko ko samo igra igrice, kako su došle pare, još brže će da potroši – pitao je Bilal.

– On pokreće biznis sa bratom, osvojio je lepu svotu novca, pobedio, ima svoj kanal. Nema potrebe da me šalje da ja zarađujem ovde za njega i mene. On ima pravo da radi sa svojim novcem šta poželi, ja sam došla ovde zbog sebe, a ne da zarađujem za nekoga – dodala je Nikolićeva.

– Bilal je kontradiktoran, kaže da Dejan nema novac, a da ga Aleks iskorišćava. Kako može da ga koristi, ako nema novac? Nek se odluče. Ništa mi nije jasno. Ili je to samo ljubomora – ustala je Sanja Grujić.

– Aleksandra je pre koristila muškarce radi novca, sad koristi Dejana radi publike. Ne mora korist da bude samo radi novca. Vidi se, samo potencira: “Dejan, Dejan, Dejan”. Ona hoće na treće mesto minimum ove godine – dodao je Lil Broks.

– Čast izuzecima, ali pojedini muškarci ovde ne mogu Dejanu ni cipele da očiste. Previše je rano da razmišljaš o plasmanima, ima još 9 meseci. A ja tebi želim da budeš u top 3 – dodala je Aleks.

srbija danas