Saša Popović – Svake godine imam favorite!

283

5t

Takmičenje “Zvezde Granda” može da se promijeni na sto načina: nova scenografija, pravila, televizija, žiri… ali ne bi bilo isto samo bez jednog čovjeka – Saše Popovića!

O poznanstvu sa njim sanjaju hiljade pjevača, jer je u njegovim rukama moć da ih plasira na estradno nebo, na kojem se svakodnevno pojavi neka nova zvijezda.

Sa druge strane, Saša već godinama obilazi zemlju i region u potrazi za dobrim pjevačima. Prema kvalitetu takmičara koje imamo priliku da gledamo i slušamo ove sezone, čini se da su ovi prostori veoma plodni, barem kada je pjevački talenat u pitanju.

spek-sasa-popovic

Kakvi su ovogodišnji kandidati?

Ovogodišnji kandidati su zaista sjajni. Svi odlično pjevaju, što je najvažnije. Vjerujte mi, obilazim zemlju i region posljednjih deset godina u potrazi za talentima. Nema tog ko zna da pjeva, a da nije kod nas ili nije makar bio kod nas. Potpuno odgovorno tvrdim – ovogodišnji kandidati su odlični!

 

Imate li favorite?

Još je rano govoriti o favoritima, ali da, svake godine imam favorite. Nikada ne govorim njihova imena, da se ti takmičari ne bi osjećali povlašćeno u odnosu na druge, a i da ih ne bi pominjanjem favorizovao. S druge strane, bar do sada moji favoriti nikada nisu pobjedili u takmičenju.

 

Zašto ne puštate dalje takmičare koji dobiju pet glasova stručnog žirija? 

Pa takve su naše propozicije. Neophodan je baraž, jer u emisiji prolazi samo pet kandidata. Jer, ako recimo njih deset dobije po pet glasova kako odlučiti ko će proći dalje?!

 

Kakva treba da bude ”Zvezda Granda”? 

Osim što su dobri pjevači, ”Zvezde Granda” su dobra djeca, lijepo vaspitana, imaju sjajan odnos, pun poštovanja prema starijim kolegama, ali i prema publici. Pa pogledajte Baneta Mojićevića, Radu Manojlović, Milicu Todorović… I sve ostale da ih ne nabrajam.

 

Da li se rasprave između članova žirija nastave i poslije emisije? 

To su konstruktivne rasprave koje su veoma dobre jer u njima učestvuju ljudi koji imaju ogroman kredibilitet i fenomenalne karijere iza sebe. Poslije emisija umijemo do duboko u noć da komentarišemo nečije pjevanje!


izvor:cafe.ba/E-TURNEJA.COM