HAOS U ŽIRIJU ZVEZDA GRANDA

240

Zvezde granda_255X175

Najpopularniji show na Balkanu, „Zvezde GRANDA“ ove subote bile su ubjedljivo najgledaniji televizijski show u Bosni i Hercegovini. Prema zvaničnim podacima agencije Nielsen za Bosnu i Hercegovinu „Zvezde Granda“ koje se emituju svake subote od 21 sat u programu OBN TV imale su sher od 36,76% a Pinkove Zvijezde 16,38%. Pažnju ove subote definitivno su privukli i članovi žirija i njihove rasprave. Cijelu emisiju pratila je prepirka između Saše Popovića i Zorice Brunclik.Kako je to izgledalo najbolje ilustruje video: https://vimeo.com/110159615

Naime, Zorica i Saša često se sukobljavaju oko mišljenja u takmičenju Zvezde Granda, a u subotu je njihova rasprava dostigla vrhunac:
“Tebi dijete moram da se izvinim što sam glasala za tebe, jer produkcija te sigurno neće pustiti“, rekla je Zorica i upitala Sašu šta mu se nije dopalo. Direktor Granda se branio komentarom, da drugi članovi nisu glasali za kandidata i da njih treba da pita.
Snežana i Bosanac su ustali jer nisu željeli da učestvuju u svađi. “Sjedite dole“, rekao je Saša i dodao: “Znaš šta si me pitala, šta to nije dobro kod njega“, rekao je ljutito Saša i donio odluku, da kandidat ne prolazi dalje.

No, tu nije kraj! Kandidat Uroš Živković, pjevao je pjesmu Šabana Šaulića “Idu dani majko mila“, ali je nakon završene interpretacije uspio da iznervira Sašu Popovića svojim ponašanjem, jer mu je bilo samo važno da pridobije Zoricu Brunclik.
“Najvažnije ti je bilo da naježiš Zoricu Brunclik“, izjavio je Popović dok je Zorica prokomentarisala da bi Saša trebao da dođe do nje, kako bi ga ona malo naježi. Direktor Granda je rekao da ne želi da prilazi i dodao: “Današnje vrijeme je da ni kod babe nema džabe“

U jednom trenutku je nastalo potpuno rasulo. Zorica je ustala, Aca je iz protesta sjeo na pod, a Šaban Šaulić je legao na sto.