LETE VELIKI BUDŽETI! Evo koga je Marko Marković NAGRADIO na današnjoj podeli! (VIDEO)

211

Marko Marković nastavio je da deli budžete, Sanja Grujić dobila je srednji budžet.

Preko ekrana mi je jako iritantna, tako si mi izgledala, ali kad smo proveli vreme i popričali u suštini je tvoje izlagnaje da ub.de tamo gde najviše boli. Iskrena si, rečita, vokabular i izlaganje je jako bogato. Podb.la si me na nominacijama. Jako si mi draga i bićeš sve draža – pričao je Marko.

Miki Đuričić dobio je veliki budžet.

Kod njega svi dođemo da se ogrebemo za nešto, uvek može da se dođe. Sad smo proveli malo više vremena, nego u “Zadruzi 2”. Iskrena si osoba, dobra i duhovita. Znaš da podb.deš i tajne ne čuvaš. Od mene veliki budžet, prvi ću doći kod tebe – rekao je Marković.

Zvezdan Slavnić dobio je veliki budžet.

Osoba sa kojom sam od karantina počeo komunikaciju. Znamo kad provodim vreme tamo gde najviše provodim, jako si kvalitetna ličnost. Imaš svoj stav, iako ne pričaš puno. Ovde te pošrtujem. Smatram da više komuniciramo i imamo naše cake i šale i od mene veliki budžet – govorio je Marko.

Mark Petrušević Petrući dobio je veliki budžet.

On je moj drugar iz sezone dva. Veliki pozitivac i drug. Pored svih njegovih nedaća je jako pozitivna osoba, ima jako velike kvalitete i vokalne sposobnosti. To ostavljamo po stranu zbog svega što si pokazao, dobra si osoba – nastavio je Marko.

pink.rs