‘ONA JE BILA UČESNIK U ONOM ŠTO SE DESILO DALILI!’ Marina i Aleks u VELIKOJ SVAĐI zbog podele budžeta, Popovićka ušla u CRVENO

279

U toku je radio-emisija “Amnezija”, voditelji Miljan Vračević i Nenad Aleksić Ša ugostili su Sanju Grujić.

Ti si Sanja uvek na visini zadatka. Lepo izgledaš – rekao je Ša.

Uvek ću se odazvati, jer vi imate lepa pitanja, nikoga ne ponižavate – rekla je Sanja na samom početku – rekla je Sanja.

Došla si u suk.b sa Marinom, kako to vidiš – pitao je Miljan.

Ja ne mogu da nađem opravdanje za to. Kad je neko nas.lan, njemu je to svakodnevnica. Koliko god da me isprovociraju, ja nisam nikada tako odreagovala. Mislim da je ovo prava Marina i da ćemo još videti. Ta upozorenja mislim da ne vrede za mnoge učesnike, ali oni su takvi. Marina je od gledaoca dobila taj zadatak da obuče mene i Aleks i za to će biti nagrađena. Ja ako sebe poštujem, pokazala bih nepoštovanje prema sebi kada bi joj dozvolila da ispuni zadatak, jer nije zaslužila. Ja sam joj rekla: “Treba da vas bude sramota, možete majka da mi budete i kako se osećaju njena deca kada vide”. Zadatak joj je propao – rekla je Sanja.

Tom prilikom, u radio su ušetale Marina Popović i Aleks Nikolić.

Svađu je počeo kada sam ja negativno prokomentarisala podelu budžeta, dodala da smo Aleks i ja videli da gleda druge muškarce, pa mi je ona rekla da ja pokazujem samo g..di, neću reći s, kao ona. Možda ima veće obrazovanje od mene, ali vaspitanje nema. Rekla je da bi se odrekla ćerke da je kao ja – rekla je Sanja.

Ja u privatnom životu nisam osoba koja psuje, vređa i ulazi u sukob prva. Ne družim se sa osobama na ovom nivou – počela je Marina.

Mi smo jasno pokazali svoj nivo u ponedeljak – ubacila se Sanja.

Ako predstavljaš kulturu, pusti drugu stranu. Niti sam ikad podigla ton svojoj deci, niti smo ikad imali porodične sukobe. Moj nivo, nivo poslovanja koji ja obavljam je sam vrh. Nisam u mogućnosti da izlazim u diskotekama – rekla je Marina.

pink.rs