BEBICA POSTAJE OTAC MALOG ŽELJKA KULIĆA! Miljana donela i BITNU odluku, progovorila o ulasku u Zadrugu 6!

659

Rijaliti zvezda Miljana Kulić je rekla da će njen dečko Nenad Macanović Bebica u papirima biti zaveden kao otac njenog sina Željka, a otkrila je i da jedva čeka da uđe u “Zadrugu 6” i stavi tačku na sve spekulacije o njoj i njenoj porodici.

Miljana je odlučila da se putem Instagrama obrati fanovima koji su preko mesec i po dana pratili vesti o njenoj borbi za život i nadali se brzom oporavku. Bivša zadrugarka je odgovarala na pitanja koja su joj pratioci postavljali i tom prilikom otkrila da će njen sin Željko konačno dobiti oca – Nenada Macanovića Bebicu.

– Upisaću Nenadovo ime na papirima gde bi trebalo da stoji ime Željkovog oca, zato što ga on 100 puta više voli – sopštila je Kulićka i osvrnula se na težak period iza nje:

– Znam da vam je bilo žao, a ja sam tek sada svesna da sam mogla da umrem… Imam noćne more zbog toga sada, ali sve je prošlo dobro na kraju. Smršala sam 22 kilograma i na specijalnom sam režimu ishrane, još uvek – rekla je Miljana.

Kulićeva je odgovorila i na pitanje kada ulazi u “Zadrugu 6”:

– Ne znam kada tačno ulazim, ali sigurno ulazim i jedva čekam da uđem. Želim da stavim tačku na sve spekulacije o meni. Samo bih da dodam da mislim da su bolesni oni ljudi koji su pričali da su moja majka i Bebica u vezi, to su bolesnici… Idem sada da jedem banana split – završila je Miljana svoje lajv obraćanje fanovima.

Kurir.rs/Informer