SKANDALOZNI HAOS TRESE BELU KUĆU Maja i Aleks uništavaju jedna drugu – Marinkovićeva je nazvala Dalilinom KOPIJOM, Nikolićeva UZVRATILA

289

Skandalozna svađa Maje Marinković i Aleksandre Nikolić podigla je belu kuću na noge.

Maja Marinković je na početku prokomentarisala izlaganje Aleks NIkolić o njoj.

– Ne bih se složila sa njom. Istina je da je došla ovde da se pere od njene prošlosti. Ovo je Dejan Dragojević u ženskom telu, samo što je on nekim delom čovek koji ima mozga, ko je jako inteligentan. Ja nisam došla da glumim ovde neki moral. Mene niko ni za šta nije platio, dok nju jeste. Videli smo kako su je tretirali bivši momci – rekla je Maja.

– Da istina je, ali imam sada nekoga ko me tretira kao boginju – ubacila se Aleks.

– Uz svaka dva događaja iz standardne ponude, možeš odigrati par po izboru iz Max Bonus Tip ponude sa većom kvotom!

– Ona je kod tebe u intervjuu rekla da ja imam f.tiš na oženjene muškarce, tu je počelo. Ja da imam nešto protiv nje, proganjala bih je. Nema ni sad problem sa mnom ili bilo šta, ali komentarišem. Vidim da je pokvarena i radi kvarne strane – rekla je Maja.

– U čemu se ogleda ta njena kvarnost – pitao je Darko.

– Zadrugari su rekli da je drugačija slika kad se gleda i kad si ovde. To je istina. Mene su gledali kao vešticu koja lupa. Ona je Kristijanu spomenula pre neki dan majku, pa se čudi. Izvini, nisi rasla u svili i kadifi. Ničija prošlost nije sjajna i bajna… – rekla je Maja.

– Da li je Aleks slagala nešto u tom razgovoru? – ubacio se Mića.

– Ako pričamo realno i ona je ljubavnica, oni su u braku i dalje. Dakica možda neće dati razvod braka – dodala je Maja.

– Kada smo stupili Dejan i ja zu vezu, oni su potpisali papiir za razvod braka ovde kod kante, pre mene. Koliko znam, Dejan bi sutra voleo da bude razveden od nje. Ne zalazim u to, on najbolje zna – ubacila se Aleks.

– Ja sam imala situacije kakve sam imala, od toga ne bežim. Isti taj Janjuš sa kojim sam ja bila, to je bila najveća ljubav, ona se petljala u taj odnos. Ti da nisi želela, ne bi bila tu – rekla je Maja.

– Jedini muškarac u mom životu je Dejan, a Janjušu, Filipu i ostalima želim sve najlepše u životu – ubacila se Aleks.

Video pogledajte klikom OVDE

kurir