Šerifović o takmičarima u Zvezdama Granda: Gubim vrijeme s njima, niko nema mozga

303

Marija Šerifović javila se svojim pratiteljima putem Instagram Storyja te je komentirala neke od tema koje zanimaju njenu publiku.

“Shvatila sam da nemam više živaca za ovaj narod koji želi ovaj high style, luxury life, svi žele da se vidi što više, što bolje, da sve pršti na sve strane, a nitko nema dinara. Što je to? Ustvari, jednostavno je, to su samo kompleksi”, rekla je pjevačica i onda se osvrnula na show Zvezde Granda.

“Zaključila sam još nešto, a to je da u ‘Zvezdama Granda’ ja umirem s onom djecom trudeći se da budu što bolji ljudi, pjevači, izvođači i interpretatori, a onda se to takmičenje završi i onda dok gledaš njihove postupke, onako kako vrijeme teče, ti ustvari primijetiš da je to bilo samo gubljenje vremena. Naravno, čast izuzecima koji su ultra rijetki. Istovremeno, to je vjerojatno zato što niko nema ideju, niko nema mozak, niko ne želi nešto veliko, nitko ne mašta i ne vidi sebe negdje. Ok, razumijem i da se mora živjeti i točiti gorivo, kupovati pelene, sve to razumijem, ali ako već vidiš da imaš predispoziciju da budeš nešto veće nego što ti ovaj trenutak pruža pa valjda ćeš napraviti sve na ovom svijetu… Ne znam”, zaključila je pjevačica.

Na kraju je videa otkrila da će biti dio žirija i nadolazeće, nove sezone showa Zvezde Granda.

klix.ba