“PRVO CAR, PA PREŠLA NA JANJUŠA, POKUŠALA SA KRISTIJANOM, ZAVRŠILA SA DEJANOM” Zadrugari uništili Aleksandru

392

Tokom emisije “Izbor potrčka” došlo je do svađe između Kristijana Golubovića i Aleksandre Nikolić, kada ga je Aleksandra prozvala za aferu “krađa parfema”, a onda se on pozvao na njenu prošlost.

– Moram da prokometarišem da mi je jako zanimljivo ovo što se desilo između Kristijana i Aleksandre. Ona gleda sve sa strane, poenta je da se ona uzdigla, nije bila sa nekim ko je oženjen, ogradila se od priče Dalile i Cara, bila je uz Dejana, neke stvari je stavila po strani, preko noći je postala drugačija. Ja nisam moralan, ali je Maja neko koga sam ja posmatrao prošle sezone, znam šta je radila sa Pecom. Međutim, za Aleksandru se vezuju mnoge priče. Maja je sve priznala, a Aleksandr govori da joj nešto nije moralno. Mene samo zanima sada. Jel Aleksandra bila sa Filipom, prešla na Janjuša, pa pokušala nešto sa Kristijanom, na kraju završila sa Dejanom. Sada govri Maji da nije moralna. Nema pravo da joj protivreči – kazao je Ivan.

– Maja je besplatna pro….utka, Aleksandra nije – kazao je Kristijan.

– Ja smatram da svako ima pravo da komemtariše, kao što svako snosi posledice za ono što radi – rekao je Mića.

– Sve su gore od mene. Sve sam transparentno priznala, one su radile zarad nečeg, neću da govorim šta su neke po Bujanovcu radile. Ja sam razila sve iz ljubavi, a one iz koristi – kazala je Maja.

– Ja nikada nisam čuo tako nešto za Maju tako, ona plaća cehove partnerima i drugaricama – kazao je Uroš.

Video pogledajte klikom OVDE

srbija danas