ODMAH POSLE NAP*DA NA ALEKS! Dejan Dragojević se oglasio, javno ud*rio na Kristijana Golubovića: Majku si zbog d**ge STRPAO U ZATVOR

520

Dejan Dragojević, pobednik pete sezone “Zadruge”, oglasio se povodom optužbi i uvreda koje je u aktuelnoj šestoj sezoni, tokom svađe s njegovom devojkom Aleksandrom Nikolić, izneo Kristijan Golubović.

On je optužio Aleks da se bavila pros….cijom, izneo je brojne stvari za koje, kako on tvrdi, zna da je radila u Bujanovcu, a potom je opl.o po Dejanu i njegovom bratu Davidu.

To dva brata mentola iz okoline Novog sada, indijaci. Ovaj jednu ku**u oženio, ovaj drugu. Ovo što su beogradski mangupi je**vali, Čabarkape, to su ova dvojice je**li. 200 ku**va koliko ja znam o Aleks Nikolić – rekao je između ostalog Kristijan, koji je Dejana nazvao kupusarom iz Veternika.

Ubrzo je usledio Dejanov odgovor na Jutjubu.

– Pokušavam da gledam, ali slabo, pošto sam eksremno nervozan i ne mogu da ćutim. Vidim da me je Kristijan ogovarao, da se svađao sa Aleksandrom. To me nije nešto iznerviralo, jer znam da ona može da se svađa u nedogled – počeo je Dejan, a potom nastavio:

Što se mene tiče, razmišljao sam da li da odgovorim na ovu prozivku jer je on vernik, a dirati ljude u veri mi nije nešto čime bih mogao da se pohvali. Ali, setio sam se kako je on u veri – ulazio je u crkvu kada je sakrivao d..gu, kada mu je trebao štek. Tada je crkvu koristio kao skladište, gde je to gurao samo Bog zna. Pritom je mamu svoju strpao u zatvor, jer je d..gu stavljao kod nje u stan. Ja sam iz Veternika, seljak, najgori, ovakav-onakav, p..ka… Ali, druže, pričaš o mangupstvu, a poturio si kevu da ti čuva d..gu, nemoj me zaj*bavati – rekao je Dejan.

Video pogledajte klikom OVDE

pink.rs