‘JE**LA SE ZA TAŠNICU!’ Kristijan se ne zaustavlja, izvređao Aleks pa ud*rio na NJENU PROŠLOST! (VIDEO)

529

U toku je emisija “Izbor potrčka”, koju vodi Milan Milošević. Kristijan Golubović izneo je niz optužbi na račun Aleksandre Nikolić.

Ja mislim da se ovde pogrešni ljudi nap.daju. Najlepše devojke su se javljale u prvom rijalitiju, kada sam imao devojku. Sve su želele da budu sa mnom, ali su jedno želje, a drugoi mogućnosti. Ja nisam prevario devojku. Da li je Maja nemoralna, ili Janjuš, degenerik – rekao je Uroš.

Ja nisam neko ko komentariše ljude, sa Anitom nisam progovorio sa Anitom, ali mislim da je jako ružno da Jelena komenariše zašto nije koristila prez..vative, deca su jako lepa stvara, htela je da rodi. Abortus je jako veliki greh. Bogi hvala da ima greh, dete ne treba da se pominje – rekao je Danijel.

Maja je besplatna pros…utka, Aleksandra nije – kazao je Kristijan.

Ja smatram da svako ima pravo da komemtariše, kao što svako snosi posledicve za ono što radi – rekao je Mića.

Aleksandra je sa k..ca na k..ac, skočila, Maja isto. Ja sam prevario ženu, sada ću sa drugom dobiti dete, šta su one dobile – kazao je Kristijan.

Sve su gore od mene. Sve sam transparentno priznala, one su radile zarad nečeg, neću da govorim šta su neke po Bujanovcu radile. Ja sam razila sve iz ljubavi, a one iz koristi – kazala je Maja.

Video pogledajte klikom OVDE

pink.rs