ŠEHERZADA I SULEJMAN RASPLAKALI SVET! Objava popularnog glumačkog para NATERALA SVIMA SUZE NA OČI! (FOTO)

361

Jedan od omiljenih glumačkih parova u Turskoj, Beguzar Korel i Halit Ergenč popularniji kao Šeherezada i Sulejman u braku su od 2009. godine, ne kriju koliko su zaljubljeni i danas, a na “ludi kamen” stali su 2009. godine. Kada su se zaljubili na snimanju serije, Halit je bio u braku s 14 godina mlađom glumicom Gizem Sojsaldi koju je ostavio zbog Berguzar, dok je ona čekala njihovo dete. Veliku privlačnost sadšnji partneri nisu mogli da sakriju pogotovo kada su 2008. godine zbog posla morali da otputuju u Pariz. Berguzar je ubrzo ostavila svog dečka, a Halit je zatražio razvod od Gizem koja se odlučila na prekid trudnoće.

Šeherezada koja se proslavila ulogom u seriji “Hiljadu i jedna noć” i Sulejman Veličanstveni iz istoimene serije neretko na društvenim mrežama pokazuju da njihova ljubav cveta, a sada su imali još jedan povod za slavlje te su okupili porodicu i prijatelje i sve to zabeležili i podelili na društvenim mrežama.

Naime, glumica je prošlog vikenda proslavila jubilarni 40. rođendan, a uz niz fotografija najviše pažnje privukla je ona u naručju popularnog Sulejmana na kojoj je napisala:

– Kada smo se upoznali, Halit je bio 7 godina mlađi od mojih sadašnjih godina i ja sam bila 18 godina mlađa. Prosek više od polovine ljudi na fotografiji je verovatno 30 godina. Šta mislite koliko imam godina? Hvala.

Nizale su se čestitke i svi su joj poželeli najlepše želje, a ona se u međuvremenu pohvalila i time da su u njenoj bivšoj osnovnoj školi učionicu nazvali po njoj.

Inače, bračni par nedavno je proslavio 13. godišnjicu braka te je Šeherezada pratioce obradovala objavom na kojoj pozira bez šminke, a osmesi su govorili više od hiljadu reči.

espreso.rs