STEFAN KARIĆ URADIO USNE? Sada ima VEĆA USTA nego Miljana Kulić! Obožavaoci ZGROŽENI IZGLEDOM!

499

Bivši zadrugar Stefan Karić izazvao je mnogo komentara zbog poslednje fotografije, koju je objavio na društvenoj mreži Instagramu.

Inače zadrugar je poslednjih dana u žiži javnosti, zbog raskida sa svojom devojkom, misicom Jovanom Ljubisavljević. On je nedavno gostujući u emisiji “Narod pita”, obelodanio da je raskinuo sa misicom, što je mnoge njihove fanove razočaralo, s obzirom da ga je čekala deset meseci, zbog čega su je mnogi fanovi pohvalili kako je odan i time pokazala koliko ga voli.

Jedan od mogućih razloga njihovog raskida bilo je to što je Karić bio željan slobode i načina života, koji je vodio pre misice, što je i sam izjavljivao. On u poslednje vreme objavljuje slike na kojima pozira sam, a Jovanu je blokirao na svim društvenim mrežama.Njegova poslednja fotografija na Instagramu razbesnela je mnoge fanove, pa su imali jako negativne komentare. On je objavio fotografiju na kojoj pući usne, što nije ranije činio, a kod pratioca je izazvao burne reakcije.

Komenatri ispod su bili surovi “Otkad se muškarci puće?”, “Zbogom pameti!!”, “Šta radiš to čoveče skroz si pobudalio!”, “Ličis na Miljanu Kulić”

srbija danas