“BAVIM SE PLESOM NA ŠIPCI!” Crvenokosa ulazi u Zadrugu 6 – progovorila o nepristojnim ponudama

313

Devetog septrembra počinje šesta sezona rijaliti programa “Zadruga” i svi sa nestrpljenjem čekaju ko će se useliti na velelepno imanje u Šimanovcima. Očekuje se povratak velikih rijaliti zvezda, ali takođe, publika će imati prilike da upozna i nova lica.

Ispred zgrade Pink televizije sedma sila danas je uhvatila Ivanu Puzić. Ona je priznala da u Zadrugu ulazi iz zabave.

– Ja sam Ivana Puzić, dolazim iz Banjaluke i imam 24 godine. U rijaliti ulazim bez nekog posebnog cilja, osim da se dobro zabavim i sebi priuštim novo iskustvo. Bavim se ugostiteljstvom. Posle srednje škole počela sam da radim kao konobarica u restoranu – rekla nam je nova zadrugarka, koja je otkrila da nije u dobrim odnosima sa ocem:

– Moji roditelji su se razveli i nakon toga nemam kontakt sa ocem, ali sigurno neće biti ponosan što ulazim u rijaliti – otkrila je ona.

Na pitanje novinara šta će ako isplivaju navodne prepiske da je radila kao dama u Bujanovcu, Ivana je odgovorila:

– Kakve prepiske? Ne znam ni gde je Bujanovac. Nikada nisam radila kao dama – rekla je Puzićeva, koja je otkrila da se pored ugostiteljstva bavi i plesom na šipci:

– Bavim se plesom na šipci i to radim u slobodno vreme. Imala sam privatne ponude preko Instagrama, nudili su mi uglavnom momačke večeri, ali nikada nisam prihvatila! To treniram iz svog zadovoljstva, a počela sam jer sam imala 30 kilograma više i tražila sam nešto interesantno – zaključila je Ivana Puzić.

srbija danas