To što je uradio žestoko ću mu naplatiti: Maja Marinković sprema osvetu, Peca je ostavio samu u Budvi i otišao u Beograd!

361

Bivši nevjenčani suprug Aleksandre Subotić, Peca Raspopović i starleta Maja Marinković raskinuli su dok su boravili zajedno u Crnoj Gori. On je spakovao kofere i ostavio je samu u Budvi, nakon čega se i ona uputila za Beograd, te je obavijestila javnost da više nisu zajedno.

Kako priča izvor blizak starleti, ona je kivna i bijesna na sebe što je dozvolila da je povrijedi i Peca, iako mu je slijepo vjerovala.

– Maja nije ni slutila da će on stvarno da se spakuje i ostavi je samu u Budvi. Posvađali su se kao i inače, mislila je da će se vratiti u stan, međutim ubrzo je od njegovih prijatelja saznala da je otišao za Beograd. Pao joj je mrak na oči i od tog trenutka se zaklela sebi da će mu se osvetiti za poniženje koje joj je priredio: “To što mi je uradio ću mu žestoko naplatiti”, ponavljala je – kaže izvor i nastavlja:

– Zvala je Takija odmah i u suzama mu ispričala šta se desilo i da je Peca ispao gori i od Janjuša, nije mogla da vjeruje šta joj je uradio. Sve je izgledalo kao obična svađa… Ja znam Maju i koliko je spremna na sve, a šta tek planira saznaćemo uskoro, mislim da Peca neće proći dobro u svemu ovome.

Izvor: Blic