OVO NEMA NI U ŠPANSKIM SERIJAMA! Edo Fetić u CG na more odveo i ženu i ljubavnicu – preko dana sa Zilhom i decom, noću sa Draganom Mitar?!

530

Iako je govorio da je na ljubavnu priču sa Draganom Mitar stavio tačku, ali ovaj put definitivno, priča se da bivši učesnik “Zadruge” Edis Edo Fetić ponovo “sedi na dve stolice”.

Naime, on je na letovanje odveo decu i svoju bivšu suprugu Zilhu Karišik, od koje se razveo zbog javne preljube sa Draganom Mitar, još u trećoj sezoni “Zadruge”, a mi smo ih uhvatili zajedno, posle dužeg vremena.

Edo je posle razvoda uvek isticao da je sa bivšom suprugom ostao u sjajnim odnosima, da se često čuju i kuju zajedničke planove zarad dece, te da niko i ništa to neće promeniti. Da su zaista u korektnom odnosu dokazuju i naše najnovije paparaco fotografije, nastale u Čanju u Crnoj Gori, u jednom restoranu.

Bivše supružnike uslikali smo sa njihovom decom, tokom ručka, i sve je naizgled delovalo idilično, kao pre… Sve dok nismo čuli i za “drugu stranu medalje”. Naime, kako dobro obavešteni izvor tvrdi za Pink.rs, Edo je nedavno obnovio vezu sa Draganom Mitar, svojom bivšom ljubavnicom i devojkom, sa kojom se, iako mu je žena tu, tajno viđa u Budvi!

Dragana i Edo ništa neće da pričaju za novine, da su se pomirili, jer bi im se ljudi, realno, smejali posle toliko raskida i pomirenja, blamiraju se. Ali vidite, ne mogu jedno bez drugog pa to ti je, kad tad se oni opet spoje. Tu su na moru zajedno, iz Budve uglavnom ne mrdaju, a i Joca mali ga voli – završava priču izvor.

pink.rs