DALILA PROLAZI KROZ PAKAO ZBOG RODITELJA BOGATOG DEČKA?! Ne žele nju za snajku – ona ih MOLILA da joj pruže šansu

41

Dalila Dragojević, drugoplasirana u rijalitiju “Zadruga”, već dve nedelje je u vezi, kako je sama izjavila, sa imućnim dečkom, koji je ludo zaljubljen u nju. Dragojevićka je istakla da ju je čak i zaprosio, ali nije spomenula i to da, kako saznaju domaći mediji od izvora bliskom ovom paru, njegova porodica je bila protiv te veze.

– Dalila je konačno našla sigurnost, kako emotivnu tako i finansijsku. Ne krije da joj prija novi dečko, a iako je on spremam da je odmah oženi, Dragojevićka želi da malo sačeka jer je tek nedavno izašla iz braka a i želi malo bolje da ga upozna. Koči je i to što je njegova porodica nije u potpunosti prihvatila – započinje izvor.

– U početku porodica Dalilinog dečka nije želela ni da je upozna. Govorili su da je sramno ono što je radila u “Zadruzi”, i da ako je prevarila muža, što ne bi i dečka. Ipak, sada nakon njihovog zajedničkog letovanja, malo su popustili, pa su upoznali Dalilu i odmah su joj rekli da im je preko ekrana delovala iritantnije. Dragojevićka im je rekla da se kaje zbog nekih svojih postupaka i da ne bi volela da o njoj kroje mišljenje na osnovu učestvovanja u rijalitiju, te ih je zamolila da joj pruže šansu da je upoznaju. Oni su pristali, pa ćemo videti kako će dalje teći njihov odnos – završavala izvor.

srbija danas