BIVŠI NA SUDU – prvi susret DALILE I DEJANA! On će ipak UZETI DEO IMOVINE?! Dragojevićka uplašena kakav će ISHOD biti

587

Bivši zadrugari Dalila i Dejan Dragojević, dok su još bili u rijalitiju, podneli su papire za razvod braka nakon što je Dalila prevarila muža pred kamerama sa Filipom Carem.

Posle mnogobrojnih skandala, uvreda i fizičkih okr.aja, ovaj bivši par će se suočiti uskoro oči u oči na sudu kako bi okončao brak i formalno do kraja.

– Dalila jedva čeka da se taj brak okonča i formalno, jer se potajno nada da će se uskoro pomiriti sa Filipom, ali i jer ne može da podnese to što je Dejan u srećnoj vezi sa Aleksandrom dok ona plače za ljubavnikom. Pomalo je i strah da će Dejan promeniti ploču pa će ipak zatražiti deo imovine iako je rekao da ništa neće da deli sa njom – priča izvor.

– Dejan uživa sa Aleksandrom, pokušava da nadoknadi svaki trenutak koji je provela sama, dok je on bio u Budvi. Dejanu jedino smeta što se Dalila i dalje predstavlja kao Dragojević pa u tom pogledu jedva čeka da ode na sud. Njega je strah da će Dalila kao po običaju praviti rijaliti i u sudnici, jer je navikao na njene skandale i scene – završava izvor blizak njima.

srbija danas