Osveta se servira hladna: Dalila se nameračila da otme Pecu od Maje Marinković, nije samo zbog para!

415

Drugoplasirana zadrugarka Dalila Dragojević uskoro putuje na more da bi se odmorila od rijalitija i svakodnevnih emisija, a kako smo saznali, usput je skovala plan kako da se osveti Maji Marinković, pa planira da joj skine dečka!

Naime, Dalila će, po svemu sudeći, rijaliti nastaviti i u spoljnom svijetu, pa Pecu Raspopovića, kog je Maja preotela nekada dobroj drugarici Aleksandri Subotić, sada planira da zavede s obzirom na to da ju je Filip Car pred kamerama ostavio zbog starlete.

– Kad su izašle, bile su šokirane Majinim postupkom, ali im nije bilo čudno što je zabila drugarici n.ž u leđa. Dalila nikad neće zaboraviti da joj je Maja na brutalan i pokvaren način preuzela Filipa u “Zadruzi”, te planira da joj se osveti. Rekla je Marijani: “Kad sa mnom svi igraju rijaliti i poslije rijalitija, što se i ja ne bih malo poigrala s njima? Kad me već narod ovako mrzi, nemam šta da izgubim. Meni je Maja otela Filipa, sad bi bio red da i ja njoj skinem Pecu.” Zonjićka je prvo počela da se smije, mislila je da se Dalila šali, ali je ubrzo shvatila da bi ona mogla to da uradi i jednim ud.rcem se osvetii Caru i Maji – otkrio izvor blizak rijaliti učesnicama.

Dalila je ideju dobila od fanova koji su joj na Instagramu slali slike starlete i Pece dok se odmaraju na primorju, pa će Dragojevićka sa Zonjićkom da uzme smještaj nedaleko od para.

Inače, poslije odmora u Crnoj Gori Peca je Maju odveo u Italiju, a nakon toga se vraćaju u Budvu, ne sluteći da ih tamo čeka Dalila.

Izvor: Srpski telegraf