Nakon natpisa da prelazi na Pink, oglasila se Dragana Katić!

490

Dragana Katić (56) navodno je riješila je da svoj poslovni život promijeni za 180 stepeni. Kako prenose mediji, Katićeva će poslije čak 24 godine vjernosti Grand produkciji i istoimenoj televiziji preći da radi ni manje ni više već na TV Pink.

Izvor blizak voditeljki koji je želeo da ostane anoniman otkriva detalje medijskog transfera koji će obeležiti 2022. godinu.

– Dobro je poznato da ponude za nove poslovne angažmane dolaze u junu kada je kraj televizijske sezone, pa je tako i Dragana ovu ponudu dobila nedavno – počinje izvor.

– Dragana bi na Pinku trebalo da bude glavno i vodeće lice novog koncepta Jutarnjeg programa koji će startovati od septembra. Ponuda joj se izuzetno dopala jer pored toga što je vraća u njen primarni žanr i zabave i informative, pruža joj priliku da se i novoj i staroj publici prikaže u punom sjaju svog dugo godina sticanog iskustva. Uz to što će biti voditeljka, Dragani je ponuđeno i mesto urednika jutarnjeg programa onih dana kad ga ona radi, što joj predstavlja veliki izazov i zadovoljstvo. Na taj način moći će da obrađuje i one teme koje i nju lično potresaju, inspirišu i tangiraju – objašnjava izvor.

Međutim, izvor je dao lažne informacija, na sve ovo Dragana Katić se oglasila i poručila da ne prelazi na druge televizije.