Ana Nikolić izbacila majku iz stana: Pjevačici prekipjelo, detalji porodične drame na Vračaru!

399

Ana Nikolić ponovo navodno sve češće konzumira al..hol, a sada je navodno u prip.tom stanju ušla u raspravu s majkom Miljanom, koju je poslije verbalnog ok.šaja izbacila iz stana! Kako Republika.rs saznaje, Ani je majka tokom posjete skrenula pažnju na to da je počela i preko dana da se op.ja i da svi komentarišu da je porok uzeo maha.

Ovo je iznerviralo pjevačicu pa je rekla mami da ide kući ako planira da joj prigovara.

– Ana je majku pozvala na ručak, kao i svake nedjelje, a do rasprave je došlo kada je otvorila šampanjac. Ana je i majku tjerala da nazdravi i p.je, pa je Miljana tad iskoristila priliku da joj ukaže na ponašanje. Rekla joj je: “Ana, svi komentarišu da si ponovo počela da p.ješ. Gledam i komentare na društvenim mrežama, ljudi te blate, izgledaš p.jano i kad daješ intervjue. Mislim da bi trebalo da pripaziš s p.ćem, ne ide da dama poput tebe p.je usred bijela dana” – priča sagovornik blizak pjevačici, pa otkriva da je Nikolićka prvo pokušala da zanemari savjete, ali kad je majka nastavila da joj skreće pažnju, morala je da odreaguje:

– Ana je počela da se smije i da ubjeđuje majku da ne p.je svakodnevno, da uzme samo po čašu-dvije uz ručak ili poslije treninga, ali je ona nastavila da joj sugeriše da ostavi al..hol. Tad je Ana skočila, počela da viče i priča majci da nema pet godina. Na kraju joj je rekla: “Idi kući ako ćeš da mi prigovaraš i vrati se kad shvatiš da sam odrasla osoba i da sam sama odgovorna za sebe – kaže izvor, a prenosi Republika.

Izvor: Srpski telegraf