DALILA VOLI DA UZIMA PARE, NEMA PAS ZA ŠTA DA JE UJEDE! Fanovi besni, raskrinkali Mujićevu: Njoj je BIZNIS da od nas OTIMA PARE!

444

Dalila Dragojević je do skoro mogla da se pohvali pravom armijom fanova, budući da su sve mreže bile zatpane njenim fan stranicama i da je imala i te kako podršku publike.

Međutim, ispostavilo se da su je bespotrebno uzdizali budući da ih je ona samo iskorišćavala, kako je sada optužuju.

– Mislili smo da je priča Daliline kume Gordane o tome kako je ona finansira i kako se skupljao novac da se kupi automobil za njenog psa samo izmišljotina. Naša grupa ljudi je to tumačila kao bes jedne žene i ljutnju pa priča svašta kako bi se na neki način osvetila. Međutim, istina je da Dalila voli da uzima novac od fanova – kaže za Blic jedan od fanova, koji vodi nekoliko njenih fan grupa na Fejsbuku.

Kako navodi, oni su skupljali novac pred Dalilin i Dejanov ulazak u Zadrugu kako bi Dragojevićkoj pomogli da se opremi.

– To su bila sredstva za kupovinu šminke, kozmetike i garderobe. Nije nam bilo žao jer smo hteli da dominira u Zadruzi u svakom pogledu. Po izlasku smo joj isto pomogli jer je tvrdila da nema pas za šta da je ujede i da čeka novac od rijalitija. Jedna stvar je jasna, Dalili je biznis da otima novac od nas, a naš problem je što smo joj davali – dodaje.

I ovo nije prva u nizu optužbi za Dalilu budući da je već jedan, sad već bivši fan, otkrio kako su uplatili Caru i njoj 1.000 evra, a da Filip od tog novca nije ni dinara video.

kurir