TERAO DA PI*EM DOK PEVAM JER INAČE ZVUČIM KAO K**AC! Bolna ispovest Čekićke o bivšem mužu: Napravio joj je PAKAO!

695

Pevačica Andreana Čekić jednom prilikom ispričala je šta se sve dešavalo van očiju javnosti u braku sa Ivanom Miladinovićem.

Andreana je 2019. godine pričala kako ju je klavijaturista psihički maltr.tirao i bio sa njom samo iz interesa, dok je kao ženu i suprugu nikada nije trenirao, kako je sama ispričala.

– Psihičko zlo.tavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao k..ac kad ne pi.em, pa me je terao da pi.em kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti – počela je priču Andreana tada.

Pevačica je istakla da je Ivanu uvek bio bitniji finansijki momenat i stabilnost, nego ona kao žena i supruga.

– Tačno je da je dobro zarađivao sa mnom. Plaćala sam ga duplo više od onoga što klavijaturista zaradi da bi bio srećan i zadovoljan. Svoj novac je štedeo, nikada njegov dinar nisam uzela niti mi je trebao, ali takođe nikad od njega nisam dobila poklon, dok je on od mene imao u svako doba finansijsku pomoć i poklone. Radeći sa mnom kupio je stan, završio je kuću, kupio gliser, i luksuzna vozila i još mi duguje novac. Da se razumemo, njemu je oduvek finanskijska stabilnost bila fokus, nikada ljubav, nikada ja kao žena i supruga – rekla je pevačica tad i objasnila šta je pravi razlog razvoda sa Ivanom.

Andreana je ispričala da je ona bila inicijator razvoda, a da ju je suprug molio da se predomisli i kada mu je rekla da je našla novog.

kurir