ZAMERIO JOJ JE RASTURENI BRAK! Marijana Zonjić otkrila sve detalje Dalilinog odnosa sa ocem Husom! Ovo NE MOŽE DA JOJ OPROSTI!

587

Bivša učesnica Zadruge Marijana Zonjić progovorila je o odlasku u Šepak kod Dalile Dragojević, otkrila detalje njenog susreta i odnosa sa ocem Husom Mujićem, a onda smo sa njom pretresli sve teme iz pete sezone najgledanijeg rijalitija.

Kako je izgledao prvi susret Dalile i Husa u Šepku?

– On je legenda. Svaka mu čast kako nas je ugostio. Samo reči hvale imam za njega, pripremio je pun frižider kolača i pečenja. Nemam nikakvu zamerku na njegovo gostoprimstvo. Ona je ostala tamo, nas dve se polako pripremamo za more, na koje ćemo ići kada se bude vratila – rekla je Marijana.

Na čemu tačno Huso zamera Dalili?

– Ne bih puno govorila, najbolje je da ona priča o tome. Najviše joj je zamerio odnos sa Filipom i što je rasturila brak sa Dejanom. On je imao veoma lepo mišljenje o njemu, nikada ništa loše nije rekao za Dejana. Car nije ispao fer – kazala je Marijana.

U kakvom je odnosu Dalila sa svojom majkom, spekulisalo se da Emina nije podržala većinu njenih postupaka?

– Njih dve se stalno čuju ili dopisuju. Rekla i je da treba da joj dođe majka sutra. Naravno, zamerila joj je neke stvari, kao i otac ali su u dobrom odnosu. Čuju se redovno – rekla je Marijana.

kurir