Zvezde Granda oduvale Pinkove Zvijezde

449

ZVEZDE GRANDA 1.Still001

OBN TV još jednom je potvrdila da je najgledanija televizija u Bosni i Hercegovini a „Zvezde Granda“ najpopularniji muzički šou. To pokazuju i zvanični podaci agencije „Nielsen“ prema kojima su Zvezde Granda ove subote imale šer od 30,34% a Pinkove Zvijezde 18,56%.

Svi tačni i relevantni podaci o gledanosti mogu se vrlo lako provjeriti kod agencije „Nielsen“.

I ove subote.27.09.2014. u dalje takmičenje su prošle dvije kandidatkinje iz BiH, Belma Karašić iz Sarajeva koja je izvedbom pjesme „Lepi moj“ od Snežane Đurišić dobila kartu za dalje takmičenje i Jasmina Mujkanović iz Srebrenika kojoj je pjesma Lepe Brene „Poželi sreću drugima“, mogučila da nastavi dalje takmičenje. Sa ove dvije takmičarke od ukupno deset kandidata koji su prošli dalje čak njih pet je iz Bosne i Hercegovine.

Osim naše dvije predstavnice u dalje takmičenje su se plasirale još i Jelena Gajić koja je žiri naprosto oduvala sa pjesmom „Duni vetre“ od Ministarki, Jovana Starovlah sa pjesmom “Lažem sebe da mogu bez tebe“ od Zorice Brunclik i Marina Stankić koja se predstavila pjesmom Lepe Brene „Pazi kome zavidiš“.

Prema našim saznanjima tek nas očekuju takmičari koji će nas oboriti sa nogu a jedan od njih dolazi i iz Bosne i Hercegovine.