Dalila i Dejan ponovo komuniciraju TAJNIM ŠIFRAMA? Dragojevićka SLAGALA da je obrisala sve objave sa bivšim, SNIMAK na Instagramu ostao netaknut!

152

Drugoplasirala zadrugarka Dalila Dragojević nakon što je izašla iz rijalitija ,,Zadruga” obrisala je sve fotografije i uspomene sa društvene mreže Instagram koje je imala sa bivšim suprugom Dejanom Dragojevićem. Odnosno, bar je tako zaličilo…

Isto to je uradio i Dejan, što je bilo i potpuno očekivano, nakon što je doživeo javnu prevaru i sramotu od tadašnje supruge Dalile Dragojević.

Međutim, kada se malo bolje i dublje uđe u njihove objave, izgleda da je Dalila ipak ostavila uspomenu na Dejana, zbog čega su se pojavili komentari da se i dalje nada da će se sve rešiti i da će ponovo živeti navodno zajedno, u kući koju je dobila od produkcije rijalitija ,,Zadruga” kao drugoplasirana.

Dalila je obrisala sve slike i snimke, osim jednog!

Naime, na Instagramu je ostao video snimak koji su napravili u Turskoj, kada su bili na odmoru. Dalilam i Dejan su se te večeri provodili zajedno uz plesne korake animatora i plesača.

republika.rs