“JELENA JE DOŠLA SA STVARIMA” Karleuša se izolovala u novom domu, evo šta se događa ispred (VIDEO)

325

Na društvenim mrežama, a potom i u medijima, odjeknula je šokantna vest – Jelena Karleuša i Duško Tošić danas doneli odluku da okončaju svoj brak nakon 14 godina.

Pevačica se oglasila na svoj Instagram profilu i napisala javno saopštenje povodom ove teme.

– Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo nas brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom. Što je nešto na šta sam navikla, pa navalite. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem – istakla je Jelena Karleuša, koja je otkrila da se seli u novi dom i već uveliko sređuje svoje stvari.

Jelena se oglasila na Instagramu kako počinje da sređuje svoj garderober u novoj kući u kojoj će živeti:

– Kao što ste primetili, počela sam sa prebacivanjem svojih stvari u moj novi garderober, u novoj kući. Tek sam počela, ovde će se puniti sigurno šest sedam dana. Garderober je veliki, ima super ogledala, ima super rasvetu, ima dva kupatila, izlaz u dvorište i što je najinteresantnije ima i saunu. Ja volim to i ovde ću se detoksirati. Obećavam da ću snimiti kako sve izgleda kada se sve završi, biće stvarno super, sada je sve u ovim kesama i u haosu – rekla je Jelena i pokazala svoj novi garderober.

Ekipa portala Srbijadanas.com posetila je kraj u kojem će pevačica živeti i vilu u koju se useljava nakon razvoda.

Komšinica koju smo sreli nam je otkrila da je videla JK u novom kraju sa stvarima:

– Jelena je nedavno donosila stvari, videla sam je, ne bih volela da više otkrivam, jer stvarno ne volim da se mešam. Videla sam da je došla sa stvarima. Pročitala sam u novinama da se razvode, jako mi je žao. – rekla je starija gospođa, a gospodin koji se u tom momentu zatekao na ulici otkrio nam je da je video pevačicu, ali Duška ne.

– Često viđam Jelenu, Duška nisam video, nisam ni znao da se razvode – rekao nam je gospodin.

srbija danas