“ODBACIO” je NA NAJJADNIJI MOGUĆI NAČIN! 91-godišnji milijarder OSTAVIO ženu PONIZVIŠI JE NIKAD GORE

493

Manekenka i glumica Džeri Hol navodno je u potpunosti uništena nakon što se iznenada završio njen brak sa medijskim mogulom Rupertom Murdokom (91). Naime, milijarder ju je navodno ostavio putem mejla i to dok ga je ona čekala u Londonu, piše “Daily Mail”.

Umesto da dočeka svog supruga, Džeri je primila njegovu poruku poslatu elektronskom poštom u kojoj stoji da je sa njihovim brakom gotovo, kao i da će se sva buduća komunikacija između njih odvijati preko advokata.

Nekadašnja manekenka, koja će uskoro napuniti 66 godina, za Murdoka se udala 2016, a za bračni raspad okrivila je njegovu decu koja su između njih, bar kako to ona tvrdi, uneli razdor.

Mediji prenose da do napetosti između ove plavuše i Murdokove dece došlo u vreme pandemije. Izvori bliski Holovoj tvrde da je ona preuzela ulogu svojevrsne “čuvarke” svog supruga, kako bi ga sačuvala od virusa. Navodno se šalila i da je ona njegov “policajac”, što je dalje nagnalo njegovu decu da pomisle kako Džeri želi da ih razdvoji od oca.

“Džeri je baš van sebe, ovo je za nju došlo kao grom iz vedra neba! Jedan dan su zajednički planirali kako će zajedno provesti leto u Londonu, a već sutradan joj je stigao taj mejl sa instrukcijama da ga ubuće kontaktira samo preku advokata”, istakao je izvor.

zena.blic.rs