BOLI ME K**AC ZA DALILINO IZVINJENJE! Dejan odbrusio bivšoj ženi, a onda se umešao CAR I NAP*O GA! (VIDEO)

217

Dalila Dragojević nedavno je imala potrebu da se izvini za svoje ponašanje svom bivšem mužu Dejanu Dragojeviću, zbog svega što je radila tokom preljube sa Filipom Carem.

Car je rešio da se nadoveže na njeno izlaganje, pa se suk.bio sa Dejanom.

– Dalila meni u krevetu kaže da bi volela da se vrati auto, da joj je krivo što se onako ponašala prema Dejanu, tad u meni probudi ljudskost. Kad opl.te po njemu za stolom, i on po njoj, tad ja postanem loš prema njoj. I to je meni nejasno. Zato može da bude kakva hoće, ali folirant nije. Ona za stolom pravi najgore stvorenje od sebe, a u krevetu priča stvari koje bi trebalo ovde da priča – rekao je Car.

– Dejane, Dalila ti se izvinila? – rekao je voditelj.

– Boli me k..ac što mi se izvinila. Ja sam se ogrešio o svoju porodicu i to ću ispraviti. A ljudi svesni mojih grešaka koračaju mojim putem. To mi stavljaju na teret. Ali očigledno niko ne čita znakove pored puta. Evo, Filipu se oglasili i mama i tata, on se i dalje bori za ljubav – odgovorio je Dejan.

– Dejane, nisi me razumeo. Ja sam rekao da svoje greške ispravljaš i da nosiš svoje breme. Ja tebe ne kudim, kudim nju. Moji se verovatno ne slažu sa tim odnosom, ali ja nikad sebi ne bih dozvolio da moram da biram između devojke i porodice, gledao bih da sklopim i jedno i drugo ili bih odabrao porodicu – odgovorio je Car Dejanu.

kurir