OBN TV ZVEZDE GRANDA: TRI KANDIDATA IZ BIH NASTAVLJAJU TAKMIČENJE

224

 

I ove godine u „ZVEZDAMA GRANDA“ će po svemu sudeći dominirati takmičari iz Bosne i Hercegovine. Ako je suditi po prvoj emisiji i kandidatima koju su se predstavili možemo očekivati uzbudljivo takmičenje.

GRAND.Still002

U prvoj takmičarskoj emisiji „ZVEZDE GRANDA“ koja je u subotu 20.09.2014. emitovana u programu OBN TV plasiralo se pet takmičara, od toga tri iz Bosne i Hercegovine. Velid Handžić iz Kaknja koga smo imali priliku da vidimo i prošle godine. Ovoga puta Velidu sreću i prolazak u drugu fazu donijela je pjesma Šabana Šaulića.

Hamza Sokolović iz Konjica prošle godine je došao do baraža drugog kruga a ove subote predstavio se pjesmom Harisa Džinovića „Opet sam ti u kafani“ i prošao dalje. Željko Đmura iz Bijeljine predstavio se pjesmom „I kad me zaborave“ Marinka Rrokvića i on će pokušati u daljem takmičenju postati „ZVEZDA GRANDA“.

Iz Srbije je prošao dalje Stefan Petrović koji je pjevao pjesmu Zorice Brunclik „Raširi ruke majo stara“ i Daniel Savić iz Makedonije koji je otpjevao pjesmu pokojnog Tošeta „Igra bez granica“.

Takmičenje „ZVEZDA GRANDA“ i dalje se nastavlja ove subote 27.09.2014. od 21 sat u programu OBN TV.