OVO JE PRAVA RETKOST: Zorica i Kemiš pokazali DECU – Porodično došli na svadbu Đanijevog sina! (FOTO)

364

Pevač Radiša Trajković Đani i Slađana Trajković danas žene sina Miloša. Mladenci su danas pred porodicom i prijateljima po drugi put rekli sudbonosno “da”.

Prošle godine Miloš i Nina venčali su se u opštini, a veselje su napravili samo za najbliže. Međutim, nakon što su krstili sina, novopečeni roditelji odlučili su da organizuju crkveno venčanje u Hramu Svetog Save, a preko 500 zvanica uživaće u gala proslavi koju je porodica organizovala.

Od poznatih ličnosti na svadbi su se pojavili pevačica Zorica Brunclik i njen suprug Miroljub Aranđelović Kemiš koji nisu skidali osmeh sa lica. Ono što je sve oduševilo jeste činjenica da su došli sa svojom decom na ovu proslavu, što se retko dešava.

– Većina nas je ovde, fali najstarija ćerka i srednja. Ja sve njih redom slušam, mene niko ne sluša – rekla je Zorica kroz smeh, pa otkrila šta je poželela mladencima:

– Nema saveta, ili su rođeni jedno za drugo ili nisu, ali dece da imaju eto koliko mi imamo. Ni ja nisam znala da je Miroljub rođen za mene, ali je vreme pokazalo da sam napravila dobar izbor.

srbija danas