TO JE PRAVI GOSPODIN! ŠERIF KONJEVIĆ poklonio LJILJANI STANIŠIĆ pun buket crvenih ruža, ZA 50 latica dao 150 evra, ŠIROKO

545

Šerif Konjević važi za velikog gospodina koji ume da ceni dame i to je pokazao na delu. Popularni pevač poklonio je voditeljki emisije “Sceniranje” Ljiljani Stanišić pun buket crvenih ruža. Muzičar je prošle nedelje bio gost na Kurir televiziji, a nakon snimanja su nastavili druženje u beogradskom restoranu. U lokalu se zadesio prodavac cveća, a čim ga je Šerif spazio odmah ga je ljubazno zamolio da ceo buket od čak 50 ruža preda Ljiljani.

– Za damu koja je vredna svakog poštovanja, molim vas ceo buket. To je samo mali znak pažnje – rekao je Šerif prodavcu koji se posebno obradovao što je odjednom završio svoj posao.

Konjević se nije cenjkao već je čoveku dao čak 150 evra za cveće. Naša koleginica je bila u šoku i ljubazno se zahvalila muzičaru. Ako je suditi po fotografijama pevač koji je specijalno zbog snimanja sa Ljiljanom došao iz Sarajeva u Beograd, naša novinarka kao i poznati kompozitor i tekstopisac Saško Nikolić i njihov prijatelj Ivan Montoja su uživali u večeri i sumiranju utisaka nakon snimajućeg dana.

Emisiju “Sceniranje” sa Šerifom Konjevićem biće emitovana ove nedelje od 20 časova na Kurir televiziji. Pevač je otvorio dušu i bez dlake na jeziku, iskreno odgovarao na direktna pitanja naše voditeljke.

kurir