Takmičarka ostala u ŠOKU kada je saznala da će ISPRED KALIOPI PEVATI NJENU PESMU: “Nije moglo bolje”, pohvalila pevačica

90

Kada je saznala ko su članovi večerašnjeg žirija, Anka Pecnik je doživela šok, kako uzbuđenje tako i dozu odgovornosti zato što će izvesti pesmu jednog od njih.

Pre samog nastupa, Žika je podsetio publiku o priči Ankinog supruga koji je odrastao u hraniteljskoj porodici i koji je nedavno pronašao svog brata, a oni su večeras zajedno bili u emisiji.

Njih dvojica ne bi sedeli večeras tu, da nije bilo Ankine upornosti koju je nazvala misijom.

– Ova emisija je od prvog dana zaista jedna misija- zaključio je Jakšić.

Kada je Kaliopi videla da Anka peva njenu pesmu “Kofer ljubavi” poručila joj je da će sigurno izgrmeti izvedbu upravo zbog njenog karaktera.

– To je pesma koju svi olako shvataju, a u suštini ona nosi toliku težinu. Ako čovek nosi ljubav u sebi i može to da deli sa drugima, onda ima pravo da nosi taj kofer ljubavi koji ćete vi otpevati večeras za sve nas- istakla je Kaliopi, a Mare se našalio kako je čak i Žika ostao bez teksta.

– Nije moglo bolje jer sam ja sve zabrljala. To znači da glavni lik koji peva tu pesmu je glavni lik- poručila joj je Kaliopi nakon izvođenja.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković
grand.online