U BRAČNOJ NOĆI PROBAĆEMO ČETVORKU! Dejan pre svadbe predložio Filipu ponudu koja se ne odbija: Car i ja delimo žene, pa i krevet

274

Najpoznatiji ljubavni četvorougao u regionu – Dalila Mujić, Dejan Dragojević, Filip Car i Aleksandra Nikolić, danas su sklopili brakove u “Zadruzi”, te su se na velelepnom imanju odvijale dve svadbe istovemeno.

Ništa ne bi bilo neobično da njih četvoro nisu ljuti suparnici, a da su se juče ponašali kao da su najbolji prijatelji. Imali smo priliku da vidimo kako se Car i Dejan grle i ljube, te da se ponašaju kao braća. To kod žena, zna se, jednostavno teže ide, pa je retko da jedna drugoj oprosti što je osvojila njenog bivšeg čoveka. I to su pokazale i Dalila i Aleksandra.

Dalila je “otela” Aleksandri Filipa, sa kojim se Nikolićeva zabavljala u prošloj sezoni, dok je ova atraktivna plavuša, ni manje ni više nego osvojila bivšeg supruga Dalile. Komplikovano je da se shvati, ali istinito.

Dejan je toliko bio u transu zbog svadbe da se prema Filipu ponašao kao prema najboljem prijatelju, a zbog njegovog priznanja, čak je i Hrvat ostao u šoku.

– Brate moj, zamisli šta smo ti i ja doživeli. U isti dan se venčavamo, ti mi oteo ženu, ja tebi ribu. Kakvo ludilo, je**te. Ti i ja delimo sve, žene, p.vo, hranu, pa možemo i krevet. Znaš šta bi bio vrhunac ovog ludila, da prvu bračnu noć provedemo zajedno. Zamisli to, brate, u bračnoj noći da probamo četvorku – rekao je Dejan Caru, koji prvi put nije znao šta ga je snašlo:

– Al’ si ti lud. Ud.rilo te to p.će u glavu. Al’ što da ne. Ja sam uvek za. Svakako smo obojica bili s obema, tako da nije to ništa strašno. Ako se dobro uradimo, sve je moguće, do večeras ko zna ko će s kim biti.

republika.rs