IZNENAĐENJE ZA DEJANA UOČI USKRSA – porodica ga čeka! Dragojevići na okupu, primaju i ALEKS kao snajku

421

Aktuelni zadrugari Miki Đuričić, kao i ljubavni par Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević, proslavljaju najveći hrišćanski praznik daleko od svojih najmilijih.

Kako priča izvor blizak pčelaru iz Kupinova, zadrugar nikada sl..ljenije nije delovao u rijalitiju.

– Mikiju je krivo što će Uskrs proslaviti bez ćerke i žene. Vidi se da pati za njima i da mu nije prijatno što je bez njih. Navikao je da slobodno vreme provodi sa porodicom, naročito za praznike. Po prvi put se emotivno vezao za svoju izabranicu i logično je da mu ona, pored deteta, najviše nedostaje. Miki se nada da će za Uskrs dobiti video poziv sa ćerkom i ženom što bi ga posebno obradovalo, ali još uvek nije poznato da li će mu tu želju produkcija ispuniti, jer ne bi bilo fer prema ostalim zadrugarima da on ima povlastice – priča izvor blizak Mikiju i dodaje…

Sa druge strane, Dejan Dragojević po prvi put priželjkuje da vreme provede sa porodicom sa kojom nije bio u dobrim odnosima poslednjih pet godina.

– Dejan konačno ovog Uskrsa ima želju da bude sa porodicom. Prethodno je praznike slavio sa porodicom Dalile Dragojević, dok je sada sretan što nije sa svojima. Nakon “Zadruge“ će sigurno doći do njihovog pomirenja – ističe dobro obavešten izvor blizak porodici Dragojević koji napominje da Dejanovi roditelji jedva čekaju da upoznaju Aleksandru.

– Ako se dogodi da Dejan do završetka rijalitija bude sa Aleksandrom, njegovi roditelji su sigurni u to da žele da je upoznaju i sa njom provode vreme. Nakon Dalile bi prihvatili svaku devojku koja je iole normalna – ističe izvor i dodaje…

– Goran i Biljana pate što njihove dete nije tu za najveći hrišćanski praznik, ali su svesni da je preživeo i gore stvari u rijalitiju i da oni napolju ne smeju da kukaju. Najbitnije im je da se na kraju pomire sa njim i da se vrati porodici. Žele da sve bude kao pre i da se što pre sve vrati u normalu – zaključuje izvor.

srbija danas