“HOĆU DA SE RAZVEDEM!” Mile Kitić vikao na Martu Savić – zbog jednog poteza pevač je hteo da raskine brak

201

Pevač Mile Kitić već godinama uživa u skladnom braku sa pevačicom Martom Savić sa kojom ima ćerku Elenu, ali malo ko zna da je bio na korak od razvoda i sve to zbog frizure.

Naime, pevač je ispričao kako ga je Marta danima jurila mak.zama oko bazena kako bi mu skratila kosu, a na kraju ga je i ošišala, što je pevača izbacilo iz takta.

– Ja sam imao kompleks zbog frizure, jer kao i svaki muškarac sam počeo da gubim kosu. Imao sam 40 godina, puštao sam je onako sa strane i svaki put to zalizivao, pogotovo kad izađem iz bazena, što je Martu izluđivalo i danima mi je tražila da skratim kosu. Jednom ona uzme mak.ze i počne da me juri oko bazena, baš je bila uporna. Na kraju ja popustim i kažem joj da skrati samo malo, a ona ods.kla sve. Toliko sam bio ljut da sam hteo da se razvedem. Govorio sam “Hoću da se razvedem, gotovo, šta ti mene šišaš?!”, ali posle se i meni svidi ta frizura i od tad ja imam ovako kratku kosu – s osmehom se prisetio Mile u emisiji “Iz profila”, a zatim otkrio čime ga je Marta osvojila.

– Kupila me je svojim ponašanjem, bila je tiha i staložena. Normalno, i lepa je, a sviđala mi se kao osoba. Imali smo u zajednički nastup u Nemačkoj, tad smo se prvi put i upoznali, razmenili telefone i to traje do današnjeg dana. Od ’88. godine živimo zajedno, a Elenu smo dobili ’97. godine – rekao je pevač koji je tada živeo u Nemačkoj.

srbija danas