DANAS SVI PLAČU ZBOG LUISOVE UDOVICE: Na rubu je egzistencije, postala socijalni slučaj!

183

Silvana Stojanović, udovica Ljubiše Stojanovića Luisa i majka troje dece Andreja, Sergija i Ele Mite javno je svojevremeno istupila kako bi od države i drugih institucija potražila pomoć, tačnije izlaz iz nerešive finansijske situacije. Dve godine od smrti pevača susrela se sa prvim nedaćama.

Dok je Luis bio živ, Silvana je, naime, radila kao kreativni direktor njegovog studija, a rešena da sama otpočne novi posao, 2008. otvorila je vrtić odmah pored njihove porodične kuće. Kada je muzičar doživeo saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom bila je prinuđena da svoj posao stavi u stanje mirovanja.

Prihodi koji su joj preostali nisu bili dovoljni za četvoročlanu porodicu. Tada počinje njena borba, ne za bolje sutra, već normalno danas.

Sa novim problemima udovica Ljubiše Stojanovića Luisa suočila se vrlo brzo, i pored svega i dalje sa naslednicima gaji lepa sećanja na muzičara. Stariji sin čak očevu sliku drži na viberu, stalno sluša njegove pesme, a svo troje su izuzetno muzikalni i vole da im se pričaju priče o tati.

espreso.rs