ŠOK OBRT POSLE PLJUVAČINE: Džidža na slavlju kitila Anastasiju Ićurup! SVI DETALJI SUSRETA OCA I ĆERKE SA ZVEZDOM GRANDA!

194

Prethodnu nedelju obeležio je skandal u “Zvezdama Granda”, kada je Ana Bekuta uputila žestoke kritike na račun stajlinga takmičarki Anastasije Ićurup i Maje Đorđević, a tada su folk zvezdu podržale i druge kolege iz žirija, među kojima su se posebno istakli Snežana Đurišić i Dragan Stojković Bosanac.

Sve je kulminiralo kada je Anastasija odlučila da na kraju napusti takmičenje.

Nakon što je sporna emisija emitovana, usledile su i Anastasijine prozivke na račun Bosanca i njegove ćerke Aleksandre Stojković Džidže, na koje joj plavokosa pevačica nije ostala dužna. Ipak, kako Kurir Stars saznaje, prethodnog vikenda je sasvim slučajno i neplanirano došlo do susreta “zar.ćenih” strana – ćerke i oca sa jedne i Anastasije sa druge strane, i to na jednom privatnom veselju.

– Džidža i Bosanac su bili gosti na jednom privatnom veselju na kom je pevala upravo Anastasija, sa kojom su vodili žestok rad u medijima prethodnih nekoliko dana. U početku nije ni znala da je na toj proslavi Ićurupova, nije ni znala kako devojka izgleda. Kada joj je Bosanac rekao da je to ta mala o kojoj su svi pisali i koja ih je prozivala u medijima, nije se mnogo potresla. U jednom trenutku, Anastasija se čak pozdravila sa Stojkovićima, a Džidži se svidelo i kako ona peva, pa joj je čak dala i bakšiš za jednu pesmu – završava naš izvor.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Džidžom, ali se ona nije javljala na naše pozive.

Kurir