“IMA SAMO JEDAN CILJ, DA POSTANE …” Dalila je ovo krila od svih, procurili detalji tajnog plana zadrugarke

661

Unovom izdanju emisije ”Pitam za druga” na RED televiziji Ana Radulović i Sanja Stanković ugostile su nekadašnju rijaliti učesnicu ”Farme 3”, spisateljicu Jasminu Anu.

Ona je ovom prilikom komentarisala sve aktuelnosti iz nikad turbulentnije ”Zadruge 5”, pa analizirala učešće intrigantne Dalila Dragojević.

– Ona je prošla stvarno mnogo toga, ulazak njen sa prekrivenim okom, zaljubila se, smršala, hrabra je, ud.ra glavom o zid i obilježila je definitivnp ovu Zadrugu. Njoj nije lako, ali ima cilj u svojoj glavi da postane voditeljka. Mislim da želi da promijeni život, da se preseli u Beograd, i da je njoj u glavi uvijek bilo po svaku cijenu da postane poznata. Vidjećemo kakva će je karma sačekati – priča spisateljica.

– Mislim da bi bilo katastrofa da ona bude pobednica ”Zadruge 5”. Jedna negativna osoba da bude pobednik, to je loše. Ne mogu da kažem da je podržavam, ali i ne. Ona nije moj favorit, mislim da je negativna, ali ima dosta veliku snagu u sebi. Svaka čast na nekim podizanjima poslije pada. Ako bih ja birala, to bi bio Stefan Karić. Toliko je sladak, prijatan i pametan. Drži do svoje reči, umije da kaže pravu stvar. Što ga više gledam, simpatičniji mi je. Takođe Zola, ima poseban bosanski šarm i duhovit je – dodaje Jasmina Ana.

novi.ba