Nije dovoljno ORIGINALAN? ”Kradem od Mirze Selimovića”, priznao Isak

229

Za sve što je pokazao kroz takmičenje ”Zvezde Granda” pa i nakon njega, Isak Šabanović je u samo nedelju dana dobio dve prestižne nagrade.

Prvo je usledio Oskar popularnosti u Banjaluci a zatim i nagrada na ”Samitu uspešnih” u Beogradu za jedinstvenost koju poseduje.

– Puno mi znače te nagrade, jer su prve zvanične, to su mi prvi pehari, jer onaj u ”Zvezdama Granda” nisam dobio. Šalim se ja nekad sa Mahirom da mi pozajmi pehar a on mi kaže: ”Što ne tražiš auto da ti pozajmim?”- našalio se Isak.

Iako nije pobedio, kažu da je napravio najveći uspeh. O njemu se od svih kandidata najviše pisalo još tokom takmičenja, kako zbog nastupa, boje gasa tako i zbog origanalnosti koju je doneo svojom pojavom.

– Čitava Jugoslavija je skočila tad oko mene. U svim novinama i televizija sam bio, osećaj je neprikosnoven- priznao je Isak.

Da ga beogradska publika obožava dokazuju puni klubovi kada on nastupa, jer su se svi očigledno uželeli repertoara koji nudi.

– Bilo me je strah i trema u početku pred beogradskom publikom. Od Mirze Selimovića sam uzeo par saveta i pesaama koje ovde prolaze. Ja imam neki moj blok, a za drugi mi je falilo, ne mogu ipak da pevam samo rokenrol- rekao je pevač.

Foto: Munja/ Luka/ Eli
grand.online