BILA BI KATASTROFA DA DALILA BUDE POBEDNICA ZADRUGE: Spisateljica otkrila koji je CILJ Dragojevićke, sve se videlo na ULASKU!

276

Nekadašnja rijaliti učesnica ”Farme 3”, spisateljica Jasmina Ana otvoreno je govorila o rijaliti učesnicima.

Ona je ovom prilikom komentarisala sve aktuelnosti iz nikad turbulentnije ”Zadruge 5”, pa analizirala učešće intrigantne Dalile Dragojević.

– Ona je prošla stvarno psihičke lo.ove, ulazak njen sa prekrivenim okom, zaljubila se, smršala, hrabra je, ud.ra glavom o zid i obeležila je definitivnp ovu Zadrugu. Njoj nije lako, ali ima cilj u svojoj glavi da postane voditeljka. Mislim da želi da promeni živit, da se preseli u Beograd, i da je njoj u glavi uvek bilo po svaku cenu da postane poznata. Videćemo kakva će je karma sačekati – priča spisateljica.

– Mislim da bi bilo katastrofa da ona bude pobednica ”Zadruge 5”. Jedna negativna osoba da bude pobednik, to je loše. Ne mogu da kažem da je podržavam, ali i ne. Ona nije moj favorit, mislim da je negativna, ali ima dosta veliku snagu u sebi. Svaka čast na nekim podizanjima posle pada. Ako bih ja birala, to bi bio Stefan Karić. Toliko je sladak, prijatan i pametan. Drži do svoje reči, ume da kaže pravu stvar. Što ga više gledam, simpatičniji mi je. Takođe Zola, ima poseban bosanski šarm i duhovit je – dodaje Jasmina Ana u emisiji “Pitam za druga” na RED TV.

kurir