DEJAN JE GLUPAN KOJI PRIJETI ALEKSANDRI! Kristijan Golubović POPLJUVAO Dragojevića: Uzela ga pod svoje BIVŠA PRO****UKA Dalila

328

Nekadašnji učesnik Zadruge Kristijan Golubović, otkrio je jezive detalje iz života Aleksandre Nikolić, starlete s kojom je bio blizak tokom boravka u Šimanovcima.

On je osudio postupke njenog sadašnjeg partnera Dejana Dragojevića i nazvao ga “degenerikom i nas..nikom”.

“Dejan je jedan degenerik. On je u odnosu sa Dalilom ispao žr.va, ali suštinski je kreten. Ježim se kada vidim kako se ponaša prema Aleksandri. Ja Aleks jako gotivim i kada sam se svađao sa njom u Zadruzi 4, gldedao sam da ne pređem granicu, da je ne povredim jer znam kako je težak život imala”, rekao je Golubović i otkrio:

“To je devojka koja čitav život gleda i trpi nas.lje. Aleks je čitav život gledala oca nas..nika koji je t.kao majku i malt..tirao nju. Kasnije je zbog teškog života krenula stranputicom, i u Švajcarskoj su je ml.tili od ba.ina. Znam za situaciju kada su je Albanci držali zatvorenu u stanu i danima se iživljavali nad njom. Po..mili su joj nos i bilo je pitanje da li će živa izaći iz tog stana”, rekao je Kristijan.

– On je primetio da Aleks sa sobom vuče ozbiljne traume, to se vidi po njenom izlaganju i ponašanju. Dejan je sa.ista koji je to iskoristio i počeo da se i on iživljava nad njom. To govori o tome koliki je licemer i loš čovek. Aleks je prošla sve i zaslužuje da konačno kraj nekoga bude srećna – poručio je Golubović.

kurir