TATA, DOĐI KUĆI! I MAMI MNOGO FALIŠ! Janjuš POBEGAO iz Zadruge zbog ovih ćerkinih reči, a ovako je PROVEO DAN sa bivšom ženom

531

Marko Janjušević Janjuš pobegao je iz Zadruge kako bi se pomirio sa ženom!

Čim je napustio imanje u Šimanovcima, on je pozvao bivšu suprugu Enu, od koje se razveo zbog Maje Marinković, i otišao da se nađe s njom.

– Dosta mi je svega! Odoh da vidim moju Krunu i da se pomirim s Enom. Svaki dan mislim na nju – rekao je bivši košarkaš Filipu Caru, a zatim spakovao najneophodnije stvari u kesu i uputio se u dvorište. Čekićem i šrafcigerom je odvalio dve velike daske, provukao se i pobegao!

Da će napustiti rijaliti, Janjuš je odlučio u nedelju, pošto ga je produkcija izvela na glasanje. Tada je od nepoznate žene koja je stajala u redu uzeo mobilni telefon i nazvao Krunu!

– Dograbio je telefon i odmah pozvao ćerku! Čim mu je čula glas, Kruna je počela da plače. Rekla mu je:”Tata, dođi kući, nedostaješ mi! Mama kaže da si ove sezone dobar i da joj mnogo fališ.“ – priča izvor Informera.

Nekoliko minuta nakon toga, produkcija je izdala saopštenje u kom je navela da će tužiti Janjuša: “Zvanično vas obaveštavamo da je Janjuš svojevoljno napustio rijaliti i da je diskvalifikovan. Televizija Pink će ga tužiti za 50.000 evra zbog kršenja ugovora.”

I dok su cimeri nagađali zbog čega se Janjuš zadužio, on je celi dan provodio sa Enom. Ceo dan su razgovarali, a posle podne su bili sa Krunom na ručku.

kurir