Sredili svoj raj od 160.000 eura na Bežanijskoj kosi: Evo kako su skockali terasu, 30.000 dali za jedan detalj, a ovo im je pogled!

242

Luna Đogani i Marko Miljković prije nekoliko mjeseci preselili su se u novu nekretninu, te punim plućima uživaju u istoj.

Par je, podsjetimo, prethodno živio u manjem stanu, a nakon dolaska kćerkice na svijet riješili su da kupe novi od 80 kvadrata na Bežanijskoj kosi i to za 160.000 eura.

Luna Đogani je sad zabilježila nekoliko emotivnih prizora na terasi njihovog novog doma, te je prvi put pokazala ovaj dio nekretnine. Osim stolova i stolica, tu se nalazi i velika ljuljaška, a sa njihove terase pruža se lijep pogled na grad, a samo ljuljaška košta oko 30.000 dinara, dok baštinska garnitura staje oko 20.000 dinara.

Podsjetimo, Na lokaciji na kojoj Luna i Marko na kojoj su se skućili kvadratura je oko 2.000 eura.

– Stan je u zgradi u kojoj se radovi polako privode kraju i uskoro bi mogla da bude komplet sređena za useljenje. Cijena kvadrata je 2.000 eira, ali mi je Marko rekao da je spreman da da i više para jer sada ima dobre prihode. Zarađuje dosta od Jutjuba i svog brenda garderobe, a Luna se svakako ponudila da i ona učestvuje novcem koji se daje unaprijed za kupovinu, ali on za to neće da čuje – priča izvor i otkriva da par ne planira da prodaje stan u kom sada živi na Novom Beogradu jer će ga rentirati.

.

.

Izvor: Kurir