U ovoj TROŠNOJ KUĆI živi Mensur Ajdarpašić? Dom samo što se NE SRUŠI, a ono što piše na ZIDU će vas ŠOKIRATI! (FOTO)

714

Aktuelni zadrugar Mensur Ajdarpašić trenurno je u žiži interesovanja u “Zadruzi 5”, jer je pre par dana u rijaliti ušla njegova bivša devojka Mina Vrbaški, sa kojom po svemu sudeći ima emocije od kojih se nije očistio.

Mensur inače važi za problematičnog momka iz Crne Gore, koji voli da se b.je, te zadrugarima često preti i izgovara gnusne ps.vke. Na konstatacije šta će značiti te pretnje napolju, on uvek odgovara: “To će videti kad izađemo!”

Međutim, ako je verovati ljubiteljima rijalitija, koji mnogo znaju o zadrugarima, Mensur nema baš veliki razlog da se ponaša tako bahato.

Kako pratioci “Zadruge” pišu na zvaničnoj stranici ovog rijaliti programa na Fejsbuku, Mensur živi u trošnoj kući u Baru i nema avione i kamione, kako on to želi da predstavi, nego mu je učešće u ovom projektu i te kako potrebno zbog finansija.

– Mensurova kuća u Baru, a u rijalitiju je tako nadobudan. Nije ni čudo što traži stvari od fanova – napisao je neko od fanova i objavio sliku njegovog doma.

Ko što možemo videti, kuća izgleda oronulo, okolo je zarasla trava, prozor je zacementiran, a na zidu je napisano njegovo ime.

Da li je ovo zaista njegovo utočište, ostaje da saznamo kad Mensur izađe iz rijalitija i otkrije istinu koju krije.

republika.rs