ŠABAN DA NIJE IZGUBIO ŽIVOT U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI, SVAKAKO BI DO KRAJA GODINE STRADAO! Ove muzičke zvezde preminule su na najstrašniji način!

302

Nedostatak sna, al..hol, brza vožnja , ili pak sudbina uzrokovale su da mnogo pevačkih legendi izgubi život! Gde se krije tajna i da li su ovo mogli da izbegnu Šabana Šaulić, Toše Proeski, Darko Radovanović, Silvana Armenulić i Ljubiša Stojanović Luis, saznajte u novoj epizodi emisije “Takav ti je horoskop” samo na Informer.rs!

Brojne domaće muzićke zvezde, na veliku žalost, životi su okončani u saobraćajnim nesrećama.

Velike tragedije godinama su potresale čitavu javnost, a da li im je ovakva sudbina bila predodređena u njihovim natalnim kartama otkriva astrolog Luna.

Šaban Šaulić

– Da je kojim slučajem izbegao ovu nesreću, negde do kraja godine bi svakako stradao, godina u kojoj je stradao bila mu je kritična po život. Trebao je da izbegava noću da vozi, ili da bude u kolima tokom noći. Ono što je njemu moglo da, da duži život, mnogo bogatiji i ako je on bio veoma uspešan i bogat čovek, je to da je živeo u inostranstvu – otkriva Luna.

Darko Radovanović

– Darko, da se povukao, da nije bio toliko u javnosti, na ovaj način kao pevač, već kao pisac, da je pisao neke scenarije za filmove, godina u kojoj je on stradao 2011 bila bi prekretnica u kojoj bi promenio posao i gde bi mu se završila karijera na takav način. Trebao je da započeo nešto drugo. Njemu je to karmički stajalo, na taj način. Vrlo je mlad došao do spoznaje kakv je, pa je zato i platio taj dug – komentariše astrolog.

Ljubiša Stojanović Luis

– Luis ima specifičnu natalnu kartu, prvo je rođen na specifičan način, u vreme sradanja on je imao i Jupiterov i Saturnov povratak i to je negde bilo ključno i presudno. Da izbegne ovaj kritičan period života i kraj života nije postojao način, ovde je Pluton odradio svoje – istakla je Luna.

Todor Toše Proeski

– Toše Proeski je čovek maska, mogu slobodno da kažem da je pevao sebi, za svoju dušu, a ne narodu. On nije bio svestan da je pog.nuo, mislim da je bio u snu i nije mogao da izbegne sm.t – komentariše astrolog.

Silvana Armenulić

– Silvana je rođena u pogrešno vreme, ona ima taj kvadrat, Uran i Saturn su to aktivirali i to je bila njena sudbina. To se desilo kroz saobraćaj zato što su tu učestvovali Saturn i Merkur. Da je ona živa i da joj ja gledam horoskop, rekla bih joj da je ta godina i taj period septembar, oktobar, novembar, meseci izuzetno kritični za njen život. Teško da je ovo mogla da izbegne Uran je jednom napravio krst u njenom horoskopu i to bi se opet desilo tek za 78 godina – zaključila je Luna.

INFORMER